Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia .
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya. Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau .
Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat.
Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya. Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat.
Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya. 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat.
Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat.
Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya. Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat.
Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya. Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau .
Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya.
Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya. 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes .
Resepi Kuih Gelembung Buaya / Resepi Kuih Gelembung Buaya Tradisional Kelantan Sedap Dan Mudah Youtube. Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 . Namun, stok kuih gelembung buaya ini terhad kerana stok kelapa muda agak terhad, katanya. Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . 1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes .
Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat.
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau .
1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes . Nor fatin nabila menunjukkan kuih gelembung buaya yang sering mendapat. Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
Gelembong buaya, namanya nampak garang dengan warna oren dan hijaunya yang terang,,, tapi bila makan rasanya lemak dan manisss sangat. Kuih gelembung buaya 1 cawan tepung beras 1/2 cawan tepung pulut 1 cawan air 1 kilo kelapa parut muda 4 cawan gula pasir pewarna hijau . Resepi warisan cik siti wan kembang kelantan, malaysia . Kuih gelembung buaya merupakan kuih dalam kategori dodol cuma yang bezanya ianya diperbuat. Bahan bahan kuih gelembung buaya 1/2 kg kelapa parut 1 1/2 cawan gula 3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air 1 cawan air
Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 .
1kg kelapa parut putih 120g tepung beras (bancuh dgn 6 sudu besar air) 480g gula pasir 2 sudu kecil pes .
Bahan bahan kuih gelembung buaya1/2 kg kelapa parut1 1/2 cawan gula3 sudu makan tepung pulut di bancuh dengan 1/2 cawan air1 cawan air1/2 .